Meat the East in Hengelo

Meat the East in Hengelo

RuhrGold en Makro zijn partners van de tweede KCBS BBQ wedstrijd ‘Meat the East’, dat op zaterdag 14 en zondag 15 april georganiseerd wordt bij Makro Hengelo. Een geweldige wedstrijd waarin 35 BBQ-teams strijden voor een titel in verschillende categorieën.

Zaterdag zijn er verschillende wedstrijden, een Yakitori, SteakCookOff en zelfs een ChickenWingEating Contest! Op zondag zal de KCBS wedstrijd plaatsvinden waarbij vanaf 12:00 uur tot 13:30 uur elk half uur een bereid product ingeleverd dient te worden. Het gehele weekend is er van alles te doen, er zijn demo’s van bijvoorbeeld Grill Guru en Cadac, een stormbaan voor de kleintjes en zal er een DJ aanwezig zijn die dag aan elkaar draait, daarbij zijn er verschillende foodtrucks.

Samen met Makro willen we jou graag uitnodigen voor de Ruhrgold Introductie Party.  Makro en RuhrGold werken samen en samen willen we jou graag kennis laten maken met de nieuwe smaken (Weizen en Radler) die aan het assortiment zijn toegevoegd. Verder is er een BBQ demonstratie en uiteraard kunt u dan ook de bereide producten proeven. Daarnaast is er de gelegenheid om andere ondernemers te treffen onder het genot van een hapje en drankje.

Ruhrgold Intro Party 14 april van 16:00 – 19:00 uur

16:00 – 16:30 Korte Introductie Ruhrgold
16:30 – 17:15 BBQ demonstratie door Marcook
17:15 – 18:00 Varken aan het spit aansnijden
18:00 – Borrelen

We hopen je op deze dag(en) te mogen verwelkomen zodat we samen kunnen genieten van een spectaculair BBQ evenement.NederlandsEnglishDeutschKiswahili