NIGHT OF THE TRIBUTES

ultimate eagles katwijk

NIGHT OF THE TRIBUTES

NIEUW EVENEMENT GEBOREN: NIGHT OF THE TRIBUTES

De Katwijker Ton Frissen is onlangs in gesprek gegaan met diverse partijen die graag een muziekevenement willen organiseren. Zolang Katwijk een nieuw cultuurcentrum niet op de agenda heeft staan, vindt Ton dat TriPodia op dit moment de enige aangewezen plek is daarvoor. De andere deelnemende partij heeft op samenwerkingsgebied een connectie met Ton Frissen.

Katwijker Frissen heeft met het organiseren van onder meer Haringrock laten zien hoe groot- en kleinschalige evenementen professioneel en verantwoord kunnen worden gehouden. Frissen heeft daarmee veel vertrouwen opgebouwd en voldoet vaak aan meer dan de minimale eisen waar de gemeentelijke vergunning hem toe verplicht.

koop tickets tim akkerman NIGHT OF THE TRIBUTESZodoende werd Frissen de link en is rond de tafel gegaan met het beheer van stichting TriPodia (onderdeel van Baptistengemeente Katwijk) en tot een overeenkomst gekomen. De eerste datum kan in de agenda worden genoteerd op zaterdag 13 oktober 2018. Op deze dag zal de eerste “Night of the Tributes” het levenslicht zien.

Niemand minder dan voormalig Direct-zanger Tim Akkerman die met zijn Singing the Boss Tour volle zalen trekt, komt naar Katwijk om daar zijn succesvolle show te brengen. In het rijtje word tevens de Katwijkse U2 tributeband “Radio U2” geprogrammeerd, met als front man de Erwin Weening. Ja, de broer van Dennis Weening die ook regelmatig op de Nationale televisie te zien is. Ook jong talent uit Katwijk zal het podium gaan vullen. De band Ludwig met covers uit heden en het verleden zal de lijst compleet maken. Een mooi programma dus, voor en door Katwijkers met als doel een gezellig muziek avondje uit in het vertrouwde Tripodia.

Night of the Tributes is een concept waar nationale en internationale tributebands het hoofdprogramma vormen en lokale Katwijkse bands daarvan het voorprogramma zullen gaan verzorgen. ‘Sharing is caring’, een mooie gedachte die die door alle partijen gekoesterd wordt.

 

TIM AKKERMAN SINGS THE BOSS

Na een succesvol 2016/2017 met de singles This Time It’s For Real, de kersthit Come On It’s Christmas Time, een theatertour en reprise, keert Tim Akkerman in 2018 terug met een ode aan zijn muzikale held Bruce Springsteen: Tim Akkerman sings The Boss.
Springsteen is al sinds Tim’s jonge jaren een inspiratie. De songs The River en Badlands staan aan de basis van zijn muzikale ontwikkeling:

“De combinatie van zijn verhaal als artiest die zijn hart volgt en zijn positieve energie bij elk live optreden maken hem voor mij een uniek persoon” aldus Tim.

Altijd al heeft Tim de songs van Springsteen live willen performen. Nu is het moment aangebroken om samen met zijn band een set te brengen die in het teken staat van The Boss. Het zal een avond worden waar alle monumentale maar ook de intiemere songs langskomen.

NIGHT OF THE TRIBUTES… NATUURLIJK RUHRGOLD

 NederlandsEnglishDeutschKiswahili