Recensie van Eugene Hoogenboom, chefkok ‘In Den Gapende Eter’

Recensie van Eugene Hoogenboom, chefkok ‘In Den Gapende Eter’

Het huiselijke restaurant  ‘In Den Gapende Eter’ ligt aan de mooiste gracht van Leiden, het Rapenburg. Het is gevestigd in een historisch pand, waar begin vorige eeuw een drogisterij onderdak vond. De ‘Gaper’ aan de gevel is nog altijd een markant herkenningspunt. ugene hoogenboom ruhrgoldOp het menu staan eigentijdse gerechten, die met veel aandacht voor zowel de ingrediënten als voor de gast worden bereid. En bij alles geldt: alleen kwaliteit telt!

Chefkok en eigenaar Eugène Hoogenboom begon het restaurant in 2007. Inmiddels bestaat zijn ploeg uit voor hem lang bekende en vertrouwde gezichten. Eus staat in de keuken met souschefs Jaco van Utrecht en Vincent Wijnmaalen. De ‘zwarte brigade’ bestaat uit maître-sommelier Kit Yee Man met gastvrouwen Janine van der Steen, Selke van Velthoven, Cleo Wester en gastheer Jente Smits.

Eugène Hoogenboom dronk ons pils en gaf RuhrGold de volgende recensie mee: Klein bittertje, veel smaak, en licht biertje, ontzettend lekker.

We zijn uiteraard zeer blij met het compliment van deze fijnproever. Ons heerlijke pils is op basis van kwaliteit en smaak ook verkrijgbaar bij ‘In Den Gapende Eter’.