NIGHT OF THE TRIBUTES

ultimate eagles katwijk

NIGHT OF THE TRIBUTES

ULTIMATE EAGLES komen naar Katwijk

 

We hebben het drie keer nagerekend, maar het past. Alle hits van the EAGLES, een van de meest legendarische bands van de afgelopen decennia passen op één avond en worden op zaterdag 2 maart live gespeeld tijdens de 2e editie van Night Of The Tributes in Tripodia.

koop tickets NIGHT OF THE TRIBUTES

The Eagles hebben meer hits op hun naam staan dan er op één cd passen: Lyin’ Eyes, Hotel California, Take It Easy, One Of These Nights, Desperado. Ze worden die avond vertolkt door een waanzinnige, internationaal opererende, tributeband: The Ultimate Eagles.

Het is na het succes van de Bruce Springsteen Tribute, waar Tim Akkerman zijn theatershow bracht voor een volgepakt Tripodia, een tweede avond om je op te verheugen.

The Ultimate Eagles reist op dit moment de wereld rond met hun The World’s Greatest Eagles Show en krijgt overal waar ze komen uitstekende recensies. De bandleden komen uit de crème de la crème van de popmuziek en hebben hun sporen ruimschoots verdiend bij bijv. Thunder, Tyketto en Duffy. Met the Ultimate Eagles verwacht organisator Ton Frissen twee en misschien wel drie generaties muziekliefhebbers naar Tripodia te trekken. In het voorprogramma staan “The Expired Faces” een legendarische coverband uit Katwijk met bekende hits uit het verleden.

Op zaterdag 2 maart 2019 doen de Ultimate Eagles “Night of the Tributes”aan in Tripodia. De kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop, en aan de deur 20,- (indien nog voorradig) Wanneer 2 maart vroegtijdig uitverkocht zal zijn, zal er vrijdag 1 maart een 2e show worden ingelast.

Bezoek ons ook op facebook/nightofthetributes

 

NIGHT OF THE TRIBUTES… NATUURLIJK RUHRGOLD

 NederlandsEnglishDeutschKiswahili