RuhrgoldSchild

Ruhrgold is een krachtig en eerlijk speciaal pils. Het speciaal pils is gebrouwen volgens het ‘Rheinheitsgebot’ en is daardoor puur natuur pils.

Brouwerij Ruhrgold maakt een smaakvol speciaal pils die sinds 2015 in Nederland op de markt verkrijgbaar is. Een karaktervolle pils, met extra hop waar de ambachtelijke ingrediënten op het smaakpalet blijven liggen.De naam Ruhrgold is afgeleid van rivier De Ruhr in het Duitse Ruhrgebied. Ruhrgold is authentiek kwaliteitspils met een karaktervolle hopsmaak waardoor het pils een pittig karakter heeft.

Waar is ons bier verkrijgbaar?

Ruhrgold Speciaal Pils is verkrijgbaar van de tap en in flesjes van 33 cL. Van de tap is Ruhrgold Speciaal Pils verkrijgbaar in geselecteerde horeca gelegenheden, op evenementen en in de kantine van (sport)verenigingen.  De flessen Ruhrgold Speciaal Pils zijn verkrijgbaar in groothandels en supermarkten. Onze flesjes zijn per 24 stuks verpakt in een doos.

GROOTHANDEL

Vaten Ruhrgold (20 en 50 liter) en dozen Ruhrgold flessen zijn verkrijgbaar via een aantal groothandelaren en horecaleveranciers. Klik hier voor een overzicht van groothandelaren waar ons Ruhrgold verkrijgbaar is.

Bekijk meer

HORECA

Ruhrgold van de tap of in fles is verkrijgbaar in diverse barren en pubs door heel Nederland. Klik hier voor een overzicht van alle locaties in Nederland waar je ons heerlijke pils kunt proeven.

Bekijk meer

(SPORT)VERENIGINGEN

Vaten Ruhrgold (20 en 50 liter) en dozen Ruhrgold flessen speciaal voor verenigingen Klik hier voor een overzicht van (sport)verenigingen waar ons Ruhrgold verkrijgbaar is. Zeer regelmatig hebben wij speciale club acties, houd onze website in de gaten of volg Ruhrgold op Facebook!

Bekijk meer

U wilt een écht lekker biertje schenken in uw kantine, clubhuis of horecagelegenheid? Met de juiste aandacht voor service, ondersteuning en kwaliteit?

Neem contact met ons op