RuhrGold qëndron për aroma natyrale të pastër dhe të përkryer të balancuar.
Përvoja e kursit RuhrGold: një shije e plotë dhe karakteristike për çdo moment.
RuhrGold është në dispozicion si Pils, Radler, grurë en dollar.

Shijet e RuhrGold

RuhrGold Weizen, një të verdhë ari të freskët dhe sidomos bjonde Weizen me një kokë të plotë.

RuhrGold Weizen

Një të verdhë ari të freskët dhe sidomos bjonde Weizen me një kokë të plotë.

RuhrGold Pils, një birrë e fuqishme dhe e ndershme. Një lager me një pickim, shije të shijshme hop dhe të prodhuar nga përbërës të pastër natyrorë.

RuhrGold Pils

Një birrë e fuqishme dhe e ndershme. Një lager me një pickim, shije të shijshme hop dhe të prodhuar nga përbërës të pastër natyrorë.

RuhrGold Bock është një birrë vjeshte e kuqe e verdhë me aroma me erëza

RuhrGold Bock

Një birrë e kuqe vere rubini me aroma me aromë.

RuhrGold Radler, shuarje e etheve dhe Radler i freskët me shijen e shijshme të lëngut të limonit të pastër.

RuhrGold Radler

Një shuarje etje dhe Radler i freskët me shijen e shijshme të lëngut të pastër limoni.

RuhrGold është në dispozicion këtu:

   RuhrGold Lajme

   • I pari i dorëzuar

    IVECO i parë u dërgua më parë këtë muaj në RuhrGld BV në Rijsenhout. Për shkak të rritjes së madhe të episodeve, makina të ndryshme do të shtohen në flotën në muajt e ardhshëm ....

   • Vizitoni RuhrGold në Horecava 2019

    Vizitoni RuhrGold në Horecava 2019 Edhe këtë vit, RuhrGold do të jetë përsëri i pranishëm në panairin më të madh të furnizimeve ushqimore në Holandë: Horecava! Kjo është 4 gjatë gjithë ditës për dhe nga industria ushqimore. Na vizitoni në sallën 10 në kabinë 250 (numri i kabinëve 10.250) dhe frymëzohuni. Shiko ......

   Ngjarjet e RuhrGold