Lijfering Dranken Amsterdam (voormalig JP Horeca)

ruhrgold via JP Horeca

Lijfering Dranken Amsterdam (voormalig JP Horeca)

JP Horeca – Lijfering Dranken Amsterdam

Wij zijn een leverancier die dranken-food en non-food producten levert aan diverse doelgroepen binnen de huidige markt. Wij zijn ontzettend gegroeid afgelopen jaren en wij willen dit graag doorzetten. Ons bedrijf kent een rijke historie die terug gaat naar 1918, en wij hebben onze visie en beleid immer aangepast aan de ontwikkelingen in de markt om de continuïteit van uw bedrijf, en net als die van de groothandel te waarborgen. Onze doelstelling is met grote flexibiliteit onze marktkennis in te zetten voor kwaliteit, innovatie en noviteit, waardoor we ons onderscheidend maken voor onze afnemers in de markt.

En juist dat onderscheidend vermogen wat wij u bieden maakt dat u bij ons aan het juiste adres bent als u op zoek bent naar een betrouwbare en mee denkende leverancier waarmee u een ‘band’ kunt opbouwen en waar u op kunt bouwen. Drank, food, non-food, facaliteiten of wat u ook maar kunt bedenken, bijna alles is te verkrijgen. U kunt ons altijd benaderen middels telefonisch contact of het contact formulier op de website.

Indien u ons bedrijf wenst te bezoeken, is dat mogelijk op werkdagen maandag t/m vrijdag van 9.00u.-16.30u. Om afwezigheid te voorkomen van degene die u wenst te spreken is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken met de desbetreffende persoon of afdeling die u wenst te bezoeken.

“ Een keuze voor een leverancier is misschien niet het moeilijkste,  maar het moeilijkste is die leverancier te kiezen die voor u de juiste keuze is”
En dat is JP Horeca.

Sinds kort is er ook Ruhrgold pils in het assortiment gekomen en nu bij ons te verkrijgen, dit is een smaakvol Duits biertje wat genuttigd kan worden bij de meeste producten die wij kunnen leveren. Wij wachten op uw komst en hopen u te kunnen bedienen met ons gehele assortiment!

Lijfering Dranken Amsterdam (voormalig JP Horeca)
Kombuisweg 1-3
1041 AV Amsterdam
Nederland
Telefoon: 020 645 9344
Url: http://jphoreca.nl/


NederlandsEnglishDeutschKiswahili