Geschiedenis

Geschiedenis RuhrGold

 

Hoewel onze brouwerij ruim 150 jaar ervaring heeft met brouwen van pils, puur natuur pils, is het merk RuhrGold sinds 2015 op de Nederlandse markt beschikbaar en in de regio Dortmund al sinds 1979 bij geselecteerde gelegenheden.

 

RuhrGold is het snelst groeiende biermerk van dit moment. Vanuit het hoofdkantoor in Rijsenhout Nederland en verkoopkantoren in Haaksbergen Nederland, Marsberg Duitsland en Nairobi Kenia worden dagelijks vele klanten voorzien van puur natuur pils, waanzinnige weizen, revolutionaire radler en een beestachtige bock.

 

Waarom zo hard groeien? Samenwerkingen op basis van vertrouwen, openheid en transparantie. Kwaliteit en service in productie, uitlevering door eigen wagenpark en een ervaren onderhoudsteam. Daarnaast de meest gunstige prijs- kwaliteitverhouding momenteel op de markt beschikbaar en lopen we niet weg voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren we in duurzaamheid.

 

RuhrGold heeft de ambitie om in de actieve landen door te groeien naar minimaal een top 10 notering in grootste brouwers per land. Uitbreiding in smaken, er liggen nog 10 smaken op de plank en met een ervaren team braumeisters kunnen we ook doorgroeien in assortiment.

 

RurhGold is beschikbaar als tank / kelderbier (pils / weizen), fust 50 liter (pils, weizen, bock), fust 20 liter (pils, weizen, bock), fles 33 cl (pils, weizen, bock en radler) en fles 50 cl (pils). Tankbier in Nederland en Duitsland wordt uitgeleverd met eigen tankwagens en bieden we u volledige ondersteuning export / import op gebied van logistieke bewegingen en accijnzen.

 

NederlandsEnglishDeutschKiswahili