RuhrGold претставува природно чисто и совршено избалансиран вкус.
Искуство од курсот RuhrGold: целосен и карактеристичен вкус за секој момент.
RuhrGold е достапен како Пилс, Radler, пченица en Бак.

Вкусови на RuhrGold

RuhrGold Weizen, свежо златно-жолто и особено русокоса Weizen со полна глава.

RuhrGold Weizen

Свежо златно жолто и особено русокоса Weizen со полна глава.

RuhrGold Pils, моќно и чесно пиво. Лагер со залак, вкусен хоп вкус и приготвен од чисто природни состојки.

RuhrGold Pils

Моќно и чесно пиво. Лагер со залак, вкусен хоп вкус и приготвен од чисто природни состојки.

RuhrGold Bock е рубин црвено есенско пиво со зачинети ароми

RuhrGold Bock

Рубинско црвено есенско пиво со зачинети ароми.

RuhrGold Radler, загадување на жед и свеж Radler со вкусен вкус на чист сок од лимон.

RuhrGold Radler

Жолта калење и свеж Radler со вкусен вкус на чист сок од лимон.

RuhrGold е достапен тука:

   News RuhrGold

   • Прво извезено Iveco

    Првиот IVECO беше доставен претходно овој месец до RuhrGld BV во Rijsenhout. Поради огромниот пораст на епизодите, неколку автомобили ќе бидат додадени во флотата во наредните месеци ....

   • Посетете го RuhrGold во Horecava 2019

    Посетете го RuhrGold на Horecava 2019 И оваа година, RuhrGold повторно ќе биде присутен на најголемиот угостителски саем во Холандија: Horecava! Ова е 4 целиот ден за и од страна на foodservice индустрија. Посетете не во сала 10 во кабина 250 (број на кабина 10.250) и бидете инспирирани. Види ......

   Настани RuhrGold