RuhrGold tegese rasa asli sing murni lan sampurna.
Pengalaman mesthi RuhrGold: rasa lengkap lan khas kanggo saben wayahe.
RuhrGold kasedhiya minangka Pils, Radler, Weizen en Bock.

Rasa RuhrGold

RuhrGold Weizen, kuning emas sing seger lan Weizen pirang sing apik banget.

RuhrGold Weizen

Coklat kuning kuning lan Weizen pirang sing apik banget.

RuhrGold Pils, bir sing kuat lan jujur. A lager karo nyenyet, rasa lega sing enak lan digawé saka bahan alami murni.

RuhrGold Pils

A bir kuat lan jujur. A lager karo nyenyet, rasa lega sing enak lan digawé saka bahan alami murni.

RuhrGold Bock minangka bir abang anggur ruby ​​kanthi aroma pedas

RuhrGold Bock

Siji abu-abu anggur abang ruby ​​karo aroma pedas.

RuhrGold Radler, rasa quenching lan Radler seger karo rasa jus lemon murni.

RuhrGold Radler

A quenching thirst lan Radler seger karo rasa éca jus lemon murni.

RuhrGold kasedhiya ing kene:

      RuhrGold News

      • Pisanan Iveco dikirim

        IVECO pisanan dikirim awal sasi iki kanggo RuhrGld BV ing Rijsenhout. Amarga wutah gedhe ing episode, macem-macem mobil bakal ditambahake ing armada ing sasi sing teka ....

      • Ngunjungi RuhrGold ing Horecava 2019

        Ngunjungi RuhrGold ing Horecava 2019 Taun iki uga, RuhrGold bakal teka maneh ing pameran perdagangan katering paling gedhe ing Walanda: Horecava! Iki 4 kabeh dina lan kanggo industri foodservice. Ngunjungi kita ing hall 10 ing booth 250 (booth nomer 10.250) lan bakal inspirasi. Deleng ......

      RuhrGold Events