AJ PLUG & INFLOYD @ AFAS LIVE

aj plug infloyd afas live

AJ PLUG & INFLOYD @ AFAS LIVE

WE PROUDLY PRESENT: AJ PLUG & INFLOYD @ AFAS LIVE

RuhrGold is als supporters van muziek, bands en stoere optredens trots op een gezamenlijk optreden van onze vrienden van AJ Plug en Infloyd op 2 november 2018 in AFAS Live.

koop tickets AJ PLUG & INFLOYD @ AFAS LIVESpeciaal voor alle liefhebbers van muziek, pils en gezelligheid hebben we een WAANZINNIGE aanbieding, voor slechts 20 euro per ticket (normaal 45 euro) heb jij op vrijdag 2 november een geweldige muzikale avond in AFAS Live in Amsterdam. Bestel nu je tickets HIER of klik op de button rechts.

 

Over INFLOYD
Infloyd is sinds 2013 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Nederland. Hun derde grote tour (Amused to Death ’15-’16) werd in Februari 2017 afgesloten in een volle AFAS Live in Amsterdam.
Vanaf september 2017 toert Infloyd door Nederland met een compleet nieuwe show, The Final Cut Tour 2017-2018, met integrale uitvoeringen van de Pink Floyd albums The Final Cut (1983) en Animals (1977). Ook deze tour zal worden afgesloten in AFAS Live op 2 november 2018.

 

Over AJ PLUG
Dutch Blues award winner AJ PLUG is een absolute topper uit de Nederlandse Bluesrock scene. Zangeres AJ Plug (Alexandra Jolanda) wordt gezien als één van de meest indrukwekkende bluesladies die de Nederlandse Bluesscène de laatste jaren heeft voortgebracht.“Ze is de beste blueszangeres van Nederland (…) Een natuurtalent  (…) Een geboren bluesbeest” – Johan Derksen.
De invloedrijke ambassadeur van de blues steekt zijn bewondering voor AJ Plug niet onder stoelen of banken. Naast de optredens van haar eigen band tourt AJ Plug dan ook mee in Johan Derksens theatershow, ‘Johan Derksen keeps the Blues Alive’, die in bijna alle theaters in Nederland is te zien.

 

AJ PLUG & INFLOYD @ AFAS LIVE…
NATUURLIJK RUHRGOLD