De beste evenementen; natuurlijk RuhrGold!

RuhrgoldSchild

De leukste festivals, de mooiste evenementen en de lekkerste feesten; natuurlijk RuhrGold!

Een knusse mosselproeverij in het centrum van Middelburg of een gigantisch muziekfestival hartje Amsterdam. Een gezellige zeilwedstrijd in Joure of een fantastisch schlager-festijn in Enschede. Een internationaal maatschappelijk congres in Leiden of de opening van een galerie in Tilburg.

Eendaags evenement of een festijn van weken. Honderd of honderdduizend bezoekers. Lokaal of internationaal. Samen maken we er een geslaagd evenement van. Sport, kunst, wetenschap, cultuur of muziek; natuurlijk RuhrGold!

Wij willen groeien, jij ook?

We steken het niet onder stoelen of banken, RuhrGold wil de komende jaren uitgroeien tot de grootste partner op het gebied van evenementen. Maar groeien doe je niet alleen, groeien doe je samen en daarom hebben we ook jou nodig!  Jouw evenement, nu nog op de tekentafel, net gelanceerd of al een begrip in Nederland, we denken en doen graag met je mee want groeien doen we samen.

Geloof jij, net als wij, in korte lijnen. Duidelijke en heldere afspraken. Een man een man een woord een woord. Ben jij, net als wij, een bevlogen ondernemer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met gaan we voor succes, samen met jou gaan we voor ongekende successen. Samen werken we aan succes, samen met jou werken we aan ongekende successen.

JA IK GROEI GRAAG MEE...
Zomercarnaval Rotterdam

Samen met RuhrGold een succesvol evenement organiseren? Bel of mail één van onze Account Managers Events!

Neem contact met ons op!

Waarom eigenlijk RuhrGold?

Allereerst omdat RuhrGold een verschrikkelijk lekker pilsje is, een revolutionaire Radler heeft en een waanzinnige Weizen brouwt. Alles wat wij maken is puur natuur en gebrouwen volgens het Reinheitsgebot, de oudste warenwet ter wereld.

Daarnaast zijn wij een onwijs leuk en gezellig team, gedreven om samen met jou tot ongekende successen te komen. We denken mee, we doen mee en we zijn mee. We hebben ontzettend veel materialen in huis om jouw event te ondersteunen en als we het zelf niet hebben, dan kennen we wel iemand.

En ja, één van onze gevleugelde uitspraken is “waar iedereen rechtsaf gaat, gaan wij linksaf”. Ga jij met ons mee linksaf en daag je ons uit om tot het uiterste te gaan?

JA IK DAAG JULLIE UIT...

Daarom hebben wij gekozen voor RuhrGold…

Middelen van RuhrGold voor een succesvol festival of evenement

Naast financiële ondersteuning in de vorm van sponsoring heeft RuhrGold een groot assortiment aan ondersteunende middelen om van jouw evenement een succes te maken. Denk hierbij aan mobiele barren, buffetten en bierbomen, plastic bekers of glazen maar ook een 20.000 liter tank, zeecontainers voor opslag, koelcontainers en ingerichte keukenunits. 

Lees meer

Beleef RuhrGold op deze evenementen en festivals

Wil je een écht lekker biertje schenken op jouw festival of evenement? Met de juiste aandacht voor échte service, ondersteuning en kwaliteit?

Neem contact met ons op
NederlandsEnglishDeutschKiswahili